top of page

TÄVLING

Solna klätterklubb är en av landets största och mest erfarna arrangör av uppskattade klättertävlingar. Tillsammans med Klättercentret ordnar vi allt från nordiska mästerskap för både seniorer och juniorer till svenska dito, samt breddtävlingar för juniorer. Vi ställer höga krav på oss själva både vad gäller säkerhet och hög stämning. Bland annat brukar vi bjuda alla tävlande och funktionärer på god lagad mat och en riklig kakbuffé.

Vi är i ständigt behov av glada och positiva funktionärer som vill hjälpa till att göra våra tävlingar till de mest minnesvärda. Vi behöver hjälp med allt från att assistera sekretariatet till att borsta grepp, agera speaker, hjälpa till i caféet, döma och säkra. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av något – annat än när det gäller att säkra så klart! – vi lär dig. Och kom ihåg – ju fler vi är som hjälps åt, desto roligare blir det för alla!

Vill du veta mer eller anmäla intresse så kontakta oss!

Image by Romain Chollet

TÄVLINGSBIDRAG

Solna Klätterklubb stödjer sina tävlande juniorer och seniorer genom att stå för anmälningsavgiften till officiella nationella och internationella tävlingar. Dessa bidragsnivåer är statuerade i Solna Klätterklubbs bidragspolicy.

I mån av utrymme inom budgeterade medel kan även ett resebidrag betalas ut för: 

  • Officiella nationella tävlingar, dvs. tävlingar arrangerade av en klätterklubb i samarbete med Svenska Klätterförbundet (JSM, SM och Sverigecuper) 

  • Internationella tävlingar (JNM, NM, Europacuper och Världscuper)

För mer information om tävlingsbidrag vänligen kontakta oss. Ifylld blankett skickas till medlem@solnaklatterklubb.se

bottom of page