top of page
IMG_0361_edited.jpg

BECOME A MEMBER!

The membership in Solna Klätterklubb is valid for a calendar year. You can choose between card or invoice payment.

50% discount from October to December for the 2023 membership

JUNIOR
member
0 - 19 years old 

200
SEK per year*

SENIOR
member
20 years old and older

300
SEK per year*

* A 29kr administratiom fee will be added.

För medlemmar

Untitled.png

Missa inte det senaste!

Följ oss på våra sociala medier för att inte missa det senaste från våra klubbaktiviteter, tävlingar, eller allmän härlig inspiration och motivation.

Då och då har vi även samarbeten där vi kan erbjuda medlemmar rabatt från välkända varumärken. Företag som vi samarbetat med inkluderar Houdini, C2 Vertical Safety, Flapjack, Reel Rock m.fl. Håll utkik!

  • Instagram
  • Facebook
Image by Ulises Baga

Din klätterförsäkring

Som medlem i klubben omfattas du av en idrottsförsäkring från Folksam. Försäkringen  ger dig ett grundskydd om du råkar ut för en skada inom Sverige samt under utlandsresa i 45 dagar från hemort i Sverige.

 

För att försäkringen ska gälla krävs det att du har anmält ditt fullständiga personnummer i ditt konto på SportAdmin. Observera att det kan ta upp till en månad från att du blir medlem till att försäkringen börjar gälla.

Image by Micah Williams

Ditt konto

Solna Klätterklubb använder medlemssystemet SportAdmin och administrerar kunduppgifterna via denna. Se till att uppdatera dina uppgifter i ditt konto kontinuerligt antingen via deras hemsida eller genom deras app i din telefon.

Untitled5.png

Klubbresor

Klubben sponsrar med resebidrag för arrangerade resor i klubbens regi. Under vår bidragspolicy kan man få information om våra aktuella nivåer och villkor för bidrag som kan utbetalas. I vår resepolicy kan man få reda på detaljerna kring hur resorna skall arrangeras och vilka villkor som ställs under resans gång.

Image by Juliane Liebermann

Tävlingsbidrag

Solna Klätterklubb stödjer sina tävlande juniorer och seniorer genom att stå för anmälningsavgiften till officiella nationella och internationella tävlingar. Dessa bidragsnivåer är statuerade i Solna Klätterklubbs bidragspolicy.

Image by Hudson Hintze

Styrelseengagemang

Våra styrelsemöten är öppna för alla medlemmar att deltaga på. Om du har intresse av att engagera dig och driva en fråga, är detta ett bra forum. Samtidigt kan du få mer information om vad det innebär att engagera dig i styrelsen och därmed lyfta önskemål till valberedningen.

bottom of page