top of page
  • Sarah Wu

Valberedningen söker dig som vill engagera dig i klubbens styrelse!

Updated: Feb 6, 2021

Valberedningen söker dig som vill komma in i styrelsen för Solna Klätterklubb. Det finns stora möjligheter att utveckla klubben och dess verksamhetsområden inom exempelvis, elitsatsning samt klättring på klippa och is.


Vi uppmuntrar särskilt föräldrar med barn i klätterskolan, att söka till styrelsen. Det skapar goda möjligheter att komma med idéer för klubben, samt utveckla en växande sport för ungdomar.


Arbetet med att ta fram kandidater till styrelsen inför verksamhetsår 2021 är redan påbörjat sedan en tid tillbaka. Det finns ett antal poster att nominera till och samtliga är listade nedan.


Ordförande

Vice Ordförande

Ledamot

Suppleant


Ordf./Vice. Ordf. kommer troligtvis att bibehållas från tidigare styrelse för att i nuläget bibehålla kontinuitet och kompetensöverföring. Alla poster har en mandatperiod om ett år och väljs vid årsmötet i mars.


Har du frågor eller funderingar angående någon post, styrelsearbetet eller önskar nominera någon till styrelsearbetet? Vänligen maila Valberedningen på följande adress valberedning@solnaklatterklubb.se.


Vid övriga funderingar ta kontakt med styrelsen via info@solnaklatterklubb.se.
52 views0 comments

Recent Posts

See All

Information inför årsmöte 2022 tisdagen 29 Mars

Valberedningens förslag till styrelse 2022: Ordförande - Sarah Wu Vice Ordförande - Vakans Kassör - Vakans Ledamot - Marcus Kern Ledamot - Sofie Mannerstråle Ledamot - Vakans Suppleant - Sofia Persson

Comments


bottom of page