top of page
  • Sarah Wu

Inbjudan för medlemmar till klubbens årsmöte 27 Mars

Solna Klätterklubbs årsmöte äger rum måndagen den 27 mars på Klättercentret i Akalla. I år kommer vi avsluta årsmötet med en inspirerande föreläsning.


Under kvällen kommer vi att gå igenom vår verksamhet under tidigare verksamhetsår samt planen för 2023. Vi kommer bjuda på en macka och lite snacks. Här på hemsidan i ett nytt blogginlägg kommer även handlingarna för årsmötet att läggas upp senast en vecka innan årsmötet.


Var: Klättercentret Akalla (glasrummet på övre plan ute i hallen)

När: måndagen den 27 mars

17.30 -18:00 Mingel och mat 18:00 - 19:00 Årsmöte 19:00 - 20:00 Föreläsning av Lars Cronlund


Lars Cronlund kommer föreläsa om expeditionen till Mount Everest 1991 som gick via den så kallade Japanese Couloir och Hornbein Couloir som gemensamt kallas Super Couloir på nordsidan!


För att kunna planera resurser samt antal sittplatser är vi tacksamma om anmälan till årsmötet görs senast den 20 mars via detta formulär.


En motion avseende ändring av stadgar kommer tas upp på detta årsmöte. Denna motion avser införandet av att minska antalet ledamöter i styrelsen från Ordförande + 5 till Ordförande + 4. Detta påverkar inte antalet som behöver närvara vid ett beslut. Samtidigt begränsas antalet Suppleanter i Styrelsen till max 2 suppleanter. Syftet med dessa förslag är för att hålla Styrelsen lagom stor för effektivt arbete.


Styrelsen önskar alla medlemmar varmt välkomna!43 views0 comments

Comments


bottom of page