top of page
  • Sarah Wu

Hur får jag som medlem tillgång till rabatter och medlemskort

Updated: Jun 2, 2023


OBS! Nyheter!

Uppdaterad under våren 2023

SKF håller på att göra ändringar på deras hemsida så nu, för att få tillgång till rabatter och dylikt, följ instruktionerna på denna sida: https://www.klatterforbundet.se/mina-sidor/.


Nedan info gäller alltså inte just nu. Vi återkommer om det blir ändringar igen!

 

Vi har på senare tid fått många frågor om hur man kan komma åt sitt medlemskort och sina rabatter. Processen är inte helt enkel så därför ville vi försöka beskriva det på ett enkelt sätt här.


De flesta rabattkoder som inte är temporära (och isf mejlas ut till alla medlemmar) går att hitta efter att du loggat in på Bergsport. Om du inte redan har skapat ett konto där förut så behöver du dock först gå igenom nedan steg.


1. Skapa en ny användare

Detta gör du genom att klicka på den blåfärgade länken "Skapa ny användare".2. Välj e-post och lösenord

Fyll i den e-post du vill använda för inloggning samt ett lösenord för ditt Bergsport-konto. Gå sedan igenom resten av formuläret.


När du sedan klickar på "Skapa användare" kommer du dirigeras om till IdrottOnline som är ett av Solna Klätterklubbs medlemshanteringssystem.


3. Logga in på IdrottOnline

Du får nu en rad instruktioner om hur du kopplar ihop ditt IdrottOnline-konto med Bergsport för att kunna skapa ditt Bergsport-konto.


3a.

Till att börja med kan du leta i din mejlkorg efter det inloggningsmejl som klubben skickat när du anmälde dig som medlem. Obs! Om du anmälde dig nyligen så kan det saknas då hanteringen av medlemmar i diverse system kan ta upp till 3 veckor.


Om du inte hittar eller inte har fått ett mejl från IdrottOnline med inlogg, vänligen mejla medlem@solnaklatterklubb.se och be om ny inlogg.


3b.

Använd IdrottOnline-inlogg för att enligt instruktioner på Bergsports hemsida koppla ihop dessa konton.4. Nu borde ditt nya Bergsport-konto vara skapat!

Grattis! Väl inne i ditt Bergsports-konto har du nu tillgång till ditt medlemskort samt diverse rabattkoder.Lycka till!


För frågor, kontakta medlem@solnaklatterklubb.se


829 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page