Klubben som gör dig STARK

Vi är en klubb som strävar efter mångfald och har genom åren arbetat oss fram till en värdegrund som bygger på nedanstående ledord som i varje situation ska genomsyra vår klubbverksamhet.

• Säkerhet
• Tillit
• Alla kan vara med
• Roligt
• Kamratskap

Solna Klätterklubb sätter SÄKERHETEN i fokus, i varje enskild situation. Detta gäller både när vi arrangerar tävlingar eller bara klättrar för att ha kul – inne eller ute, på led, topprep eller bouldrar. Vi har koll på utrustningen och gör alltid kamratkontroll.

Vi är måna om att vi som klättrare och medlemmar i klubben ska känna TILLIT till varandra. När du klättrar med någon från Solna Klätterklubb vet du att du kan lita på att han eller hon är uppmärksam på vad du gör, vet vad som gäller och gör vad som behövs i varje enskilt fall.

Solna Klätterklubb är öppen för alla som vill vara med. Vi gör ingen skillnad på ålder, kön, religion, etnicitet, hudfärg, funktionsnedsättning eller kapacitet. ALLA KAN VARA MED.

Vårt främsta mål med klättringen är enkelt – vi klättrar för att vi tycker det är ROLIGT. Av samma anledning finns klubben till. Att vara medlem i Solna Klätterklubb ska helt enkelt vara kul.

Vare sig du föredrar att klättra på plast eller klippa, högt över havet eller på låga block jobbar Solna Klätterklubb med att främja ett gott KAMRATSKAP, inom klubben och med andra klättrare. Detta gör vi genom en kamratlig tävlings- och träningsmiljö där vi aktivt hejar på våra motståndare, uppmuntrar andras framgångar och bjuder på oss själva och våra kunskaper.

Det är även detta som ligger till grund för vår Likabehandlingsplan.

Uppdaterad: 2016-06-08 03:05
Skribent: Tobias Olli