Personuppgiftspolicy

GDPR, General Data Protection Regulation, gäller från och med 25e maj 2018 och ersätter tidigare Personuppgiftslagen (PUL). Solna Klätterklubb har därför en policy för att följa de sju grundprinciperna som RIksidrottsförbundet arbetat fram för att hantera personuppgifter inom vår verksamhet. Vi värnar om era uppgifter och om det är något ni önskar skall korrigeras eller tas bort är det bara att återkomma till oss. Som medlem i vår förening där vi använder IdrottOnline kan du nå din profil - "Min sida". Kontakta oss om du saknar inloggningsuppgifter. ”Min sida” når du genom att, efter du loggat in, klicka på ditt namn i övre högra hörnet. Se mer information i nedanstående dokument eller ta kontakt med Styrelsen.

Titel Uppladdad Filtyp Storlek
Solna Klätterklubb - Personuppgiftspolicy Solna Klätterklubb - Personuppgiftspolicy Solna Klätterklubb - Personuppgiftspolicy 2018-06-08 PDF 84 KB