Hoppa till sidans innehåll

Klubbkväll + yoga

05 OKT 2019 22:04
Klubbkväll under 18e okt i Akalla där det också kommer att vara möjligt att delta i en yoga session speciellt anpassad för klättrare.
  • Uppdaterad: 05 OKT 2019 22:04

Klubbkväll i Akalla sker på fredag 18e oktober.
Klättercentret Akalla
Klockan 18:00 - 21:00
Lättare fika kommer att finnas på plats att tillgå.

På klubbkvällen kommer det finnas delta på yoga med Lydia Sundh som är både yogainstruktör och klättrare. Yogan börjar 18:00, samtidigt som klubbkvällen öppnar. Vänligen var på plats något innan ifall du avser delta i yogan.

Lydia har praktiserat och instruerat yoga under 8 år och har ett speciellt intresse för yoga för klättrare och hur yoga kan användas som komplement till klättring. Speciellt det sättet att få musklerna att arbeta tillsammans för att få mer kroppskontakt. Den yogaform som kommer vara under klubbkvällens pass är en blandning mellan vinyasa och hatha vilket betyder att både styrka, smidighet och balans är olika delar av passet på ett dynamiskt sätt. Både nybörjare och mer vana yogisar är välkomna!

Har du en egen yogamatta går det bra att ta med, annars finns det på plats.

Att delta på yogan är gratis för medlemmar och du anmäler dig enligt normalt förfarande i det formulär som du finner på följande länk. Maximalt 20 personer kan deltaga på denna session, vi skapar en reservlista om det blir fullt. Avanmälan sker minst 2 dagar innan, annars tas en administrationsavgift ut om 250 kr.

För klättring under klubbkvällen gäller normalt inträde till Klättercentret.
Skribent: Tobias Olli
Epost: This is a mailto link

SKF_standard_bigger

ifsc_dowload_logo

Postadress:
Solna Klätterklubb - Klättring
Mikaela Serlachius, Banvaktsvägen 20
17148 Solna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info