Hoppa till sidans innehåll

Valberdning 2019

11 FEB 2019 23:09
Valberedningen meddelar här sin syn inför årsmötet 2019.
  • Uppdaterad: 11 FEB 2019 23:09

Bästa Solnaiter,

Solna KK är fortsättningsvis landets största klätterklubb, vi har genom åren vuxit stadigt och klubbens aktiviteter täcker i stort alla klätterdiscipliner. Många känner Solna KK som en klubb som satsat på barn- och ungdom samt därtill kopplad tävlingsverksamhet genom åren. 

Nu har Solna KK dock nått ett vägskäl och kan tvingas göra ett vägval inom kort, vad gäller just tävling och därtill kopplad barn- och ungdomsverksamhet. Antalet föräldrar som genom åren jobbat operativt med verksamheten ifråga, inom och utom styrelsen, har minskat och de sista har nu aviserat att de kommer att kliva tillbaka.

 

Därmed går vi nu ut brett till alla klubbmedlemmar med följande propå – för att vi skall kunna fortsätta driva tävlingsverksamhet och därtill kopplad barn- och ungdomsverksamhet, även i framtiden, så behöver nya krafter engagera sig snarast.

 

Sittande styrelse kommer inte att kunna driva verksamheten vidare, om nya krafter inte vill engagera sig omgående.


Klubben har sitt årsmöte den 27 mars, och vi söker nu styrelsekandidater och supplenter, som vill engagera sig och ta ett ägarskap vad gäller tävling och därtill kopplad barn- och ungdomsverksamhet.

 

Vår förhoppning är att vi med detta tydliga förfarande kan hitta krafter som vill fortsätta driva verksamheten, med ett stöd av den sittande styrelsen och andra krafter inom klubben och klätter-Sverige. Vi ber dig som vill engagera dig i det fortsatta styrelsearbetet, att snarast kontakta valberedeningen på This is a mailto link.

Mvh

Styrelsen och Valberedningen – Solna KK

Valberedning,
Hampus Boesen
Peter Serlachius

Skribent: Tobias Olli
Epost: This is a mailto link

SKF_standard_bigger

ifsc_dowload_logo

Postadress:
Solna KK - Klättring
Mikaela Serlachius, Banvaktsvägen 20
17148 Solna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info